Coach to Coach i Deogarh

Nu har School by School´s nya projekt Coach to Coach haft sin första Workshop för våra lärare i Deogarh, Rajasthan. Där den nya flickskolan, som School by School och Oscar Properties varit med att bygga upp, snart öppnar portarna. 
I söndags den 26 Februari samlades samtlig personal för att ta del av en hel utbildningsdag tillsammans med de två professorerna i Coach to Coach projektet, Mandeep Shergill och Suman Sharma.
Dagen handlade mycket om hur man kan träna upp sina färdigheter och agera i sin viktiga roll som lärare. Hur man hela tiden måste arbeta på att förstå sig på sig själv i olika situationer för att kunna hantera sina elever. Många bra tips kring kommunikation i allmänhet och lärande i synnerhet. En riktigt bra dag och en stor succé! Jag tror inte att det slutar med den här utbildningsdagen 
Telefonnummer och email adresser byttes mellan Coach to Coach-coacherna och lärarna och det har enligt uppgift redan kommit upp frågeställningar kring hur man kan hantera olika problem i klassrummen… Så härligt!
Vi kommer tillbaka – eventuellt redan i juli i år

This slideshow requires JavaScript.


/Maria Engström, School by School

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.