Kategorier

Några bilder från Deogarh där skolorna nu är stängda – men lärare försöker hålla kontakt med barn o familjer. Här är vår kontaktman Devendr Singh med några elever.

Här startades School by School 2005. Ett långsiktigt och lyckat samarbete som utvecklats under åren. Från att ha börjat med hjälp om inköp skolbänkar till flera skolor har vårt samarbete idag utvecklats till att årligen arrangera utbildning för lärare.
Andra projekt har varit att att vi under flera år anställt kvinnliga lärare – förebilder för flickor och ett tillfälle för unga lärare att komma in på arbetsmarknaden och så småningom få fast anställning. Samarbete och stöd med byggandet av Govt  Higher Secondary School i Deogarh En högstadieskola för över 600 flickor. Ett stort projekt som kunde slutföras som vi är mycket stolta över.

2016 startade vi upp CTC i Deogarh  Vid dessa tillfällen, 2 ggr per år, samlas mellan 30-50 lärare, rektorer. Seminariet verkar för utbildning, coaching och vägledning för ansvariga inom skoldistriktet.

  • Students at Chitardai School
  • LKS project in Nand Nagri, Delhi